U bevindt zich op: Home>Vacatures

We zijn op zoek naar een zelfstandig werkende slager voor onze maaltijden winkel.


Sta je open voor vernieuwing en wil je werken in een winkel die continu in ontwikkeling is?  Dan ben je bij ons op je plek.


Vaessen Party & Catering is een toonaangevende cateraar in de Euregio en in het bezit van een maaltijden winkel. Van dagelijkse kost in onze maaltijdenwinkel tot buffetten en diners die wij verzorgen op locatie. Met opdrachtgevers die variëren van de klant in onze maaltijden winkel en catering aan huis tot grote bedrijfsfeesten en evenementen. Het uitgangspunt van Vaessen Party & Catering is dat onze klant geen omkijken heeft naar het organiseren van een perfect feest of diner. Naast een goed salaris (conform slagers CAO), bieden wij je een werkplek waarin je veel gevarieerd werk zult verrichten. Van het bedienen van onze klant in de maaltijden winkel als uithelpen in het cateringbedrijf. Daarnaast werk je in een gezellig team die samen naar een tevreden klant toe werken. Ben jij iemand die graag eigen initiatief toont dan gaan we graag met je in gesprek.


Werkzaamheden: Je werkt samen met je collega’s in onze maaltijden winkel. Het gaat hierbij om het met passie presenteren van de producten in onze winkel en het bedienen van onze klanten.  Ook vragen wij je in drukke tijden om een flexibele instelling om samen te werken met je collega’s in de catering. Het snijden van vlees voor de collega van de warme keuken, het samen met onze slager verzorgen van BBQ-vlees zijn werkzaamheden die daarbij van toepassing zijn. Bij afwezigheid van onze slager moet je ook de eigen gemaakt producten maken. Denk aan het bereiden van gebakken pastei, hamworst, hampunt, rookvlees, hoofdkaas, grillworst enz.  Maar ook de bereiding van de koude keuken, het vullen van eieren en tomaten, schalen opmaken en kommen met salades afvullen. Je krijgt de verantwoordelijkheid om zelfstandig de maaltijden winkel te runnen. We vragen hierbij ook creativiteit zodat de klant aangenaam verrast wordt.


Functie-eisen

  • Ervaring als Slager

  • Ervaring met bedienen van klanten  

  • Geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit

  • Parttime/Fulltime in overleg, beschikbaar voor langere tijd

  • In het bezit van een rijbewijs

  • Zelfstandig, verantwoordelijk en oplossingsgericht kunnen denken

  • Kennis van de HCCP-regels en Sociale Hygiëne

  • Collegiaal, loyaal, flexibel en creatief persoon

  • Representatief en communicatief


Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Raymond Vaessen, telefoonnummer 045-5441438 of een mail sturen naar raymond@vaessen-partyservice.nl


Ben je geïnteresseerd in de bovenomschreven functie?

Stuur dan je CV per mail naar:
Vaessen party&Catering
t.a.v. Raymond Vaessen
raymond@vaessen-partyservice.nl

www.buffetwijzer.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.