Culinair genieten met Vaessen Party & Catering

Al meer dan 20 jaar staan wij elke dag klaar om uw feest, evenement of diner tot een succes te maken. Wij verzorgen uw complete buffet, BBQ, walking dinner of zakelijke lunch voor kleine gezelschappen of grote groepen. Kwaliteit staat bij ons voorop en onze gerechten worden met verse ingrediënten én de grootste zorg voor u bereid.

Luxe bedrijfscatering

Vaessen Party & Catering is specialist op het gebied van bedrijfscatering. Grote en kleine bedrijven vertrouwen al jaren op onze expertise. Van verrassende zakenlunch tot luxe catering voor een onvergetelijk bedrijfsfeest, wij zorgen er persoonlijk voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Over ons

De Buffetwijzer

Stel zelf uw buffet samen!

10
12
Openingstijden Winkel

Ma: gesloten
Di / Vr: 8:30/12:30u en 13:30/18:00u
Za: 7:30 tot 15:00u
Zo: gesloten / afhalen tussen 11:00u en 12:00.

Bezorging

Bezorgkosten € 15,- in de postcode gebieden 6200 t/m 6499 bij een minimale besteding van € 200. Bij een besteding van minder dan € 200,- alleen afhalen mogelijk (let op onze openingstijden!).
Let op: 24, 25, 26 en 31 dec alleen afhalen!

Voer eerst uw volledige adres in als u gebruik wilt maken van bezorging.

Collega gezocht!

Wij zoeken een gemotiveerde afwashulp/ keukenhulp/ winkelbediende voor de zaterdagen en vakanties

Interesse? Stuur een app maar 06-48107563

Referenties

Wij mogen onder andere voor de volgende bedrijven werken:

Catering op maat voor elke gelegenheid

Goede catering begint altijd met een goed gesprek. Als full service cateraar bespreken we daarom graag uw wensen voor barbecue, familiefeest, communie, bruiloft of andere gelegenheid. Wij leveren altijd maatwerk om volledig aan te kunnen sluiten bij uw verwachtingen. Vaessen Party & Catering is gevestigd in Zuid-Limburg, daarom weten wij als geen ander wat bourgondisch genieten is.

Neem contact op om uw cateringwensen met ons te bespreken.

Contact opnemen
039-BBQ-vaessen